П'ятниця, 19 Квітня 2024, 05:26:27 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2017 » Лютий » 09

Нещодавно за участю Третьякової О.В., методиста з історії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО проведено методичний порадник для вчителів історії нашого району за темою «Умови підготовки до ЗНО з історії».

Олена Василівна зосередила увагу вчителів на концептуальних засадах та нововведеннях ДПА/ЗНО в 2017 році, програмових вимогах до знань та умінь учнів.

Учителі історії разом з Третьяковою О.В. опрацювали приклади тестових завдань з історії України у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Досвідом роботи щодо підготовки учнів до ДПА/ЗНО з історії поділилися вчителі історії: Білоус Н.І. - Краснопільська гімназія, Мандриченко І.А. – Великобобрицька ЗОШ І-ІІІ ст., Ахтирцев І.М. – Хмелівська ЗОШ І-ІІІ ст.

За результатами роботи надано методичні рекомендації щодо підготовки учнів до ДПА/ЗНО, присутні ознайомлені з он-лайн ресурсами, які можна використати при підготовці учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з історії України.

Вчителі історії мали можливість придбати різноманітні посібники для підготовки учнів до ДПА/ЗНО, які надало видавницт ... Переглянути повністю »

Переглядів: 1751 | Дата: 09 Лютого 2017 | Комментарі (0)

02 лютого у спортивній залі Краснопільського РПК відбулися змагання з волейболу серед команд юнаків загальноосвітніх навчальних закладів Краснопільського району.

У спортивному змаганні прийняли участь 10 команд юних волейболістів: Самотоївської ЗОШ І-ІІІ ст., Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ст., Миропільського НВК, Угроїдської ЗОШ І-ІІІ ст., Чернеччинського НВК, Осоївського НВК, Славгородської ЗОШ І-ІІІ ст., Великобобрицької ЗОШ І-ІІІ ст., Сіннівського НВК, Ряснянського НВК.

В рамках відкриття змагань з волейболу всім учасникам змагань побажали хорошої, цікавої гри, насиченої справжніми спортивними емоціями і обов’язково перемоги.

Ігри видалися цікавими та захоплюючими, хлопці демонстрували справжню волейбольну майстерність: вдалі подачі, влучні передачі та особливо захоплювала майстерність ударів над сіткою. Напруження ігор не спадало протягом всіх ігор. За підсумками впертої боротьби на волейбольному майданчику чемпіонський титул виграла команда Миропільського НВК, яка вже котрий рік поспіль не віддає титул чемпіона жодному з інших навчальних закладів району, другими стали волейболісти з Сіннівського НВК, які породили справжню сенсацію змагального дня, а замкнули трійку призерів, як і минулого року, ... Переглянути повністю »

Переглядів: 395 | Дата: 09 Лютого 2017 | Комментарі (0)

Становлення учня як громадянина та патріота – актуальна проблема сьогодення. Цей процес відбувається під час виховання і представляє цілий комплекс заходів, спрямованих на формування людини як особистості. Провідна роль у цьому процесі належить класному керівнику.

Саме проблемі патріотичного виховання школярів було присвячене чергове засідання районного методичного об’єднання класних керівників за темою «Національно-патріотичне виховання – основа розвитку особистості, суспільства, нації».

Засідання відбулося у формі творчого звіту класних керівників щодо виконання «Концепції національно-патріотичного виховання школярів» та «Основних орієнтирів виховання учнів 1-11 класів загальноосвітніх закладів».

Мета даного заходу – знайомство із системою роботи класних керівників щодо формування у школярів патріотизму, національної свідомості.

Кожен класний керівник презентував свою систему роботи навчального закладу з даного напряму виховання.

На засіданні з нормативно-правовою базою з національно-патріотичного виховання присутніх ознайомила керівник РМО Борщ В.Г. – заступник ... Переглянути повністю »

Переглядів: 408 | Дата: 09 Лютого 2017 | Комментарі (0)

«З УСІХ НАУК, ЯКІ МАЄ ЗНАТИ
ЛЮДИНА, НАЙВАЖЛИВІШОЮ Є
НАУКА ПРО ТЕ, ЯК ЖИТИ,
РОБЛЯЧИ ЯКОМОГА МЕНШЕ ЗЛА
І ЯКОМОГА БІЛЬШЕ ДОБРА»
Л.ТОЛСТОЙ

Добро починається з любові. Людина, яка здатна любити навколишній світ, ніколи не скоїть злочину, не скривдить іншого. Творити добро можна тільки з душею, сповненою любов’ю. Доброта й гідність, щирість та вміння розділити чужий біль , вчасно підтримати один-одного у важку хвилину – ці чесноти завжди були притаманні українському народу.

Крок за кроком, все далі і далі
Відліковує сторінки наше життя
Чого варті ми без добра і моралі
Без любові – найціннішого почуття?

Милосердя, добропорядність… Ми часто чуємо ці слова і навіть часто вживаємо їх у мовленні, іноді не відчуваючи всю глибину їхнього змісту. Якщо замислитись, то можна сказати, що вони означають безцінні риси характеру, стан душі, певний комплекс реакцій, психологічний підхід не тільки до людей, які потребують допомоги, а до всього живого, що нас оточує. Милосердна людина не залишається байдужою до чужого горя, вона обов’язково допоможе чи добрим словом, чи матеріально. На безкорисні вчинки, звичайно, здатні не всі, але с ... Переглянути повністю »

Переглядів: 460 | Дата: 09 Лютого 2017 | Комментарі (0)

Усі батьки сподіваються, що майбутнє їхніх дітей буде щасливим, успішним і чудовим. Як можна дивитись на цих маленьких, до болю рідних людей і бажати чогось іншого? Наші надії та мрії спонукають нас робити для дітей все тільки найкраще.

Кожна людина любить і цінує свій дім, свою сім`ю. Адже будинок вважається власною фортецею, де можна сховатися від будь – яких життєвих негараздів, а люди, які в ньому живуть, які завжди зрозуміють і підтримають у важку хвилину – це і є сім`я. Роль її для кожного з нас величезна. З сім`єю пов`язані всі перші відчуття і уявлення людини, коли вона тільки починає усвідомлювати навколишній світ. А згодом, саме в сім`ї формуються такі людські поняття як любов і турбота. Недарма сім`ю називають осередком суспільства, малою батьківщиною - у ній формується людська особистість, відбувається виховання індивідума. Тому, зазвичай, від того, яка у людини була сім`я, залежить і те, яким він став.

Нещодавно у Краснопільському районному центрі дитячої та юнацької творчості було проведено конкурсно – розважальну програму «Ідеальні батьки».

Мета заходу полягала у вихованні поваги, взаєморозуміння та гармонії у відносинах між дітьми та батьками.

... Переглянути повністю »

Переглядів: 410 | Дата: 09 Лютого 2017 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz