Субота, 20 Квітня 2024, 13:08:33 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Квітень » 22 » «Краснопільські слобожаночки»
«Краснопільські слобожаночки»
13:17:18

Навесні на сцені Краснопільського районного центру дитячої та юнацької творчості традиційно відбулася конкурсно - розважальна програма «Слобожаночка - 2016», в якій взяли участь: старанна, весела і чарівна Тряпкіна Єлизавета, вихованка гуртка «Ред булл»; мрійлива, старанна і сором’язлива Жбанова Аня, вихованка гуртка «Щасливе дитинство»; товариська, весела і жвава Вакуленко Марина, вихованка гуртка «Сувенірчик»; креативна і наполеглива Гарета Карина, вихованка гуртка «Аквамарин»; весела, старанна і доброзичлива Корнієнко Настя, вихованка гуртка «Доміно».

Найталановитіші та найгарніші конкурсантки змагалися за почесне звання "Слобожаночка - 2016».

Впродовж усієї конкурсної програми дівчат супроводжували та підтримували ведучі конкурсу Овєчкіна Богдана та Чучина Юлія - вихованки гуртка «Чарівна намистинка», Коваленко Артем - вихованець гуртка «Історики – краєзнавці», Лупир Дмитро - вихованець драматичного гуртка «Соняшник».

Конкурсанток справедливо оцінювало почесне журі в складі: Хомічов Іван Петрович, Краснопільський селищний голова - голови журі, Ткаченко Тамара Віталіївна – головний спеціаліст відділу молоді та спорту Краснопільської районної державної адміністрації, Кононенко Олександр Іванович, керівник гуртка Краснопільського районного центру дитячої та юнацької творчості.

Програма складалася з конкурсів: «Знайомство!», «Звичаї українського народу», «Створи композицію», «Хустина», «Живе слово», «Українська пісня», «Дефіле».

За дружньої підтримки всіх присутніх добре показали себе учасниці творчого змагання в усіх конкурсах, а в нагороду отримували бурхливі оплески.

Учасниці, звичайно, хвилювалися перед відповідальним виступом, та коли прозвучали такі знайомі й зрозумілі для кожної конкурсантки слова ведучих: «Я не була за дальніми морями, чужих доріг ніколи не топтала — в своїм краю під буйними вітрами щасливою і вільною зростала…», дівчата стали почувати себе впевненіше.

Перед журі та глядачами постали юні українські красуні, які не лише мали гарний вигляд, але й уміло демонстрували знання національних звичаїв та традицій українського народу, трималися впевнено й гідно.

Вболівальники кожної конкурсантки зустрічали дівчат підбадьорливими вигуками, активно підтримуючи їх.

Учасниці одна за одною розповідали про себе, а на екрані в цей час демонструвалися фото про захоплення та улюблені заняття конкурсанток, участь у гуртках художньої самодіяльності, декоративно-прикладного мистецтва тощо.

У конкурсі «Звичаї українського народу» дівчатка дали відповіді на запитання про народні свята та традиції їх святкування.

Велику зацікавленість у всіх присутніх викликав конкурс «Створи композицію». Учасниці створювали оригінальні композицію з квітів України, які їм було запропоновано, та презентували їх в цікавій формі..

Наступним був конкурс «Хустина», під час якого конкурсантки разом із своїми помічницями продемонстрували оригінальне пов`язання хустки відповідно до традицій певного регіону України.

Конкурс «Живе слово» надав можливість присутнім послухати вірші про Україну у виконанні учасниць - дівчата демонстрували своє ораторське мистецтво.

У конкурсі «Українська пісня» для дівчаток звучали мелодії українських пісень, а вони повинні були відгадати їх назви.

Не менш енергійним було реагування і на конкурс «Дефіле», у якому дівчата представили на суд журі та глядачів свою граціозність, витонченість, невимушеність під час виконання українського танка.

Всі дівчата мають чудові здібності і присутні та журі переконалися в результативності їхньої роботи. І ось настав найхвилюючий момент: підбиття підсумків конкурсної програми. Всі конкурсантки одержали визнання як суддів конкурсу, так і вболівальників та всіх присутніх. Кожна з них здобула титул: Тряпкіна Єлизавета - «Слобожаночка - Чарівність» та отримала приз глядацьких симпатій, який вручив Хомічов Іван Петрович, голова Краснопільської селищної ради; Жбанові Анна - «Слобожаночка – Елегантність»; Корнієнко Анастасія - «Слобожаночка – Посмішка»; Гарета Карина - «Слобожаночка – Старанність», а головна нагорода — звання «Слобожаночка - 2016» - дісталася Вакуленко Марині. Учасниці були нагороджені грамотами, цінними подарунками та бурхливими оплесками всіх присутніх.

Свято пройшло весело і піднесено. Такий захід був цікавим та успішним не випадково: у нашому позашкільному закладі приділяється велика увага національно – патріотичному вихованню підростаючого покоління, адже вони у майбутньому прославлять і примножать українські національні і культурні традиції.

Оксана Овєчкіна, керівник гуртка «Чарівна намистинка» Краснопільського ЦДЮТ

Переглядів: 580 | Додав: krrono
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz